VORONEȚ – CASA ELENA****

Complexul Casa Elena este situat în localitatea Voroneț, la 3,5 km de orașul Gura Humorului și la doar 1,5 km de mănăstirea Voroneț, fiind una dintre cele mai renumite și apreciate locații din zonă. În imediata apropiere se află Parcul de divertisment Ariniș și Pârtia de Schi Șoimul unde dornicii de mișcare se pot recrea și savura priveliștile de munte. Cu o minunată vedere către râul Moldova, sub poalele pădurilor de conifere, Casa Elena reprezintă o adevarată oază de liniște care încântă ochiul și sufletul celor care ne pășesc pragul. Grădina mare, special amenajată cu specii diverse de copaci și flori de sezon se transformă vara într-un loc paradiziac,de un verde plin de viață, iarna îmbrăcând straie splendide, oferind un peisaj de poveste.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00.
Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi.

TARIFE EXTRA CAZARE/NOAPTE CU MIC DEJUN

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
<18 ANI 25 LEI 75 LEI

SERVICII MASĂ
Dejunul şi cina se servesc a la carte – comandă din meniu din bugetul alocat ( 700 lei/camera dubla/sejur) pentru pachetele de 5 nopți si 900 lei/camera dublă/sejur) pentru pachetele de 6 nopți, cu excepția micului dejun – bufet suedez, a cinei festive și a prânzului din excursie – set meniu.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces la sauna, sala de fitness, sala de biliard, tenis de masa, teren de sport, miniteren de fotbal.

5 Responses to "VORONEȚ – CASA ELENA****"

  1. […] LOCAŢIA DE DESFĂŞURARE Hotel Perla*** – Baile 1 Mai […]

  2. […] LOCAŢIA DE DESFĂŞURARE BAILE 1 MAI – HOTEL PERLA […]

  3. […] LOCAŢIA DE DESFĂŞURARE BAILE 1 MAI – HOTEL PERLA […]