VENUS – HOTEL VULTURUL***

Complexul Hotelier Vulturul este situat în centrul stațiunii Venus, la o distanță de 30 de metri de plaja Mării Negre, pe malul Lacului Razelm. Hotelul, renovat in totalitate, are o arhitectură unică pe rotund, dispune de un numar de 206 camere duble și single, situate pe 13 nivele (parter plus 12 etaje) și este dotat cu două lifturi a câte 12 persoane.
Camerele dispun de balcoane individuale, băi modernizate, uscător de păr, mobilier nou, frigider, Televizor LCD, aer condiționat. Conexiune la internet în camera (WiFi) cât și in recepția hotelului.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 18.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea în camera standard a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 12 ani.

CONDIȚII ȘI TARIFE DE CAZARE PENTRU COPII

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ PACHET SEJUR
CU PAT SUP.
PREȚ PACHET SEJUR
FĂRĂ PAT SUP.
> 12 ANI 330 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun, dejunul și cina se servesc din contul alocat camerei în cuantum de 1260 lei/camera dublă/sejur.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces la facilitățile hotelului: internet wireless, loc de joacă pentru copii, jocuri de divertisment pentru adulti (șah, table, tenis de masă, rummy)
Parcarea este disponibilă contra cost la tariful de 10 lei/zi.