VENUS – HOTEL TURQUOISE****

Hotel Turquoise din Venus s-a redeschis publicului în vara 2015, după un lung proces de renovare și modernizare. Oferă acum oaspeților săi interioare moderne și dotarile unui hotel de 4 stele.
Situat excelent, în sudul stațiunii, exact pe malul mării și în apropiere de celelalte hoteluri de lux din Venus, Hotel Turquoise poate fi alegerea ideală pentru cei care doresc petrecerea unei vacanțe liniștite și relaxante.
În plus, în apropierea hotelului, pe plaja, sunt amenajate izvoare minerale sulfuroase hipotermale, captate sub forma de dușuri, iar in sudul stațiunii există locuri special amenajate pentru tratamentele cu namol și apă sulfuroasă.
Toate camerele hotelului au vedere spre mare.
Camerele sunt renovate, au mobilier nou și sunt dotate cu televizor (plasma), minibar, seif, mocheta, uscător de păr, acces în cameră pe bază de cartelă, internet wireless, climă, balcon.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 18.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00.
Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea în camera standard a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 3 ani care are inclus cazare și all inclusive.

CONDIȚII ȘI TARIFE DE CAZARE PENTRU COPII ÎN SISTEM ALL INCLUSIVE

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ PACHET SEJUR
CU PAT SUP.
PREȚ PACHET SEJUR
FĂRĂ PAT SUP.
3 – 12 ANI 975 LEI 390 LEI
> 12 ANI 1365 LEI

SERVICII MASĂ
Sistemul de all inclusive presupune servirea tuturor meselor în regim de bufet suedez și se va desfășura după următorul program:
Mic dejun 7.30 – 10.00; Prânz 12.30 – 14.30; Gustări (produse patiserie, cafea, ceai) între orele 16.00 – 17.00; Cina între orele 18.30 – 20.30.
Apă și băuturi răcoritoare la dozator pe tot parcursul zilei (7.30 – 22.00) oferite la restaurant și pe terasa restaurantului. Vinul casei și bere draft în intervalul 11.00 – 22.00 oferite la restaurant și pe terasa restaurantului. Lichior, vermut, vodca, coniac oferite la restaurant și pe terasa restaurantului în intervalul mesei de prânz și cină.
Minibar gratuit în cameră (alimentat o dată pe zi cu 1 apă plată, 1 apă minerală, 3 băuturi răcoritoare).
Prima masă inclusă în pachet este cina din ziua cazării iar ultima masă este prânzul din ziua decazării.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces gratuit la facilitățile hotelului: piscină exterioară, loc de joacă pentru copii, grădină amenajată, parcare privată gratuită în limita locurilor disponibile.