SOVATA – HOTEL DANUBIUS SOVATA****

Complex Balnear Salin votat ca cel mai bun hotel din România în anul 2004 se situează la 200 de m de Lacul Ursu. Este un hotel total renovat cu propria lui bază de tratament. În cadrul hotelului găsiţi camere cu aer condiţionat,
camera pentru nefumători, camere antialergice şi camera specială pentru persoane cu handicap locomotor. Toate camerele sunt dotate cu balcon,baie, telefon, televizor color cu programe prin satelit, minibar, seif, internet wireless.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 3 ani. Tariful de cazare include micul dejun și cina sub formă de bufet suedez.

TARIFE EXTRA CAZARE CU DP(MIC DEJUN+CINĂ) / NOAPTE

PERIOADĂ GRUPĂ
VÂRSTĂ
PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
MARTIE -OCTOMBRIE 3 – 12 ANI 60 LEI 90 LEI
>12 ANI 120 LEI 180 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun şi cina se servesc în regim de bufet suedez. Prânzul se serveşte a la carte în baza unui buget alocat la cameră în cuantum de 400 lei pentru pachetele de 5 nopți și 200 lei pentru pachetele de 3 nopți.
Pachetele de 5 nopți includ cină festivă pentru 2 persoane și excursie de socializare pentru 2 persoane la obiectivele turistice din regiune.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces gratuit in cadrul Hotelului Sovata la bazinele cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternativă pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, sală de fitness. Acces gratuit în timpul verii la Lacul Ursu și Lacul Aluniș