SOVATA – HOTEL DANUBIUS BRĂDET****

Complex Balnear Salin votat ca cel mai bun hotel din România în anul 2004 se situează la 200 de m de Lacul Ursu. Este un hotel total renovat cu propria lui bază de tratament. În cadrul hotelului găsiţi camere cu aer condiţionat, camera pentru nefumători, camere antialergice şi camera special pentru persoane cu handicap locomotor. Toate camerele sunt dotate cu balcon,baie, telefon, televizor color cu programe prin satelit, minibar, seif, internet wireless.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00.
Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 2 ani. Tariful de cazare include şi micul dejun sub formă de buffet suedez.

TARIFE EXTRA CAZARE CU DP/ NOAPTE

PERIOADĂ GRUPĂ
VÂRSTĂ
PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
MARTIE -OCTOMBRIE 2 – 12 ANI 55 LEI 80 LEI
>12 ANI 110 LEI 160 LEI
NOIEMBRIE -DECEMBRIE 2 – 12 ANI 54 LEI 75 LEI
>12 ANI 100 LEI 150 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun şi cina se servesc în regim de bufet suedez. Prânzul se serveşte a la carte în baza unui buget alocat la cameră în cuantum de 360 lei pentru pachetele de 5 nopți și 480 lei pentru pachetele de 6 nopți.
Bugetul alocat pe cameră nu include valoarea prânzului din excursie și a cinei festive – set meniu (achitate prin contract).

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces gratuit in cadrul Hotelului Sovata la bazinele cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternativă pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, sală de fitness .