SLĂNIC MOLDOVA – HOTEL PERLA**** / ***

Situat in statiunea Slanic Moldova, supranumită și “Perla a Moldovei”, inconjurat de un peisaj idilic, Hotelul Perla vă oferă o oază de relaxare și ospitalitate. Colectia de ingrediente a unui sejur placut – eleganta si rafinament, stil si discretie, intimitate si rasfat, va este etalata in culorile oricarui anotimp. Renovat si modernizat integral în perioada 2015 – 2016, Hotelul Perla pune la dispozitia oaspetilor sai camere cu suprafete între 28mp si 48mp, dotate cu paturi matrimoniale sau cu doua paturi separate. 91 de camere confortabile sunt dotate corespunzator pentru a satisface vacantele dumneavoastra: Internet Wi-Fi de mare viteza, led-tv, seif si mini-bar.
Centrul de relaxare cu o suprafata de 1020 mp, pune la dispozitia dumneavoastra o piscina interioara cu o lungime de 20m si o latime de 15m, mentinuta la o temperatura constanta a apei de 29 grade, zona relaxare cu 45 sezlonguri, piscina pentru copii si bazin cu apa sarata. Centrul SPA dispune și de saună umedă, saună uscată și sală de fitness.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 4 ani cu mic dejun inclus.

CONDIȚII ȘI TARIFE DE CAZARE PENTRU COPII CU MIC DEJUN/NOAPTE

GRUPĂ
VÂRSTĂ
PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
4 – 6 ANI 23 LEI 70 LEI
7 – 14 ANI 70 LEI
> 14 ANI 93 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun se servește sub formă de bufet suedez. Mesele de prânz și cină se servesc a la carte – comandă din meniu din bugetul alocat camerei în cuantum de 300 lei/ cameră dublă/sejur de 3 nopți .

SERVICII SUPLIMENTARE:
Acces gratuit la facilitățile hotelului: piscină, saună uscată, saună umedă, sală fitness, biliard.