SINAIA – HOTEL PALACE **** / ***

Hotelul Palace a fost construit în anul 1911, în numai opt luni de zile (între 26 noiembrie si 15 iulie), după planurile arhitectului Petre Antonescu. Situat în grădina orașului, chiar în Parcul Dimitrie Ghica, hotelul a fost recent renovat și readus la imaginea din zilele sale glorioase.
Dincolo de eleganța clasică de secol XX, Hotelul Palace beneficiază de o poziție cu adevărat privilegiată: în centrul orașului, în imediata vecinătate a Casino-ului din Sinaia, a Hotelului Caraiman și la doar câteva minute de mers pe jos de centrul comercial al orașului sau de Mânăstirea Sinaia. Hotelul Palace este cu siguranță un palat nu numai prin creație arhitecturală, ci și prin nivelul de confort și de calitate al serviciilor oferite.
Hotelul dispune de restaurant, bar, terasa, sali de conferinta, acces la internet, seif la receptie, centru spa,spălătorie – curatatorie, birou de informatii, discoteca, roomservice, parcare, salon de infrumusetare, rent-a-car. Camerele spațioase, luminoase și confortabile dispun de: televiziune prin cablu, linie telefonică directă, minibar, acces la internet, uscător de păr; încalzire centrală, băile din apartamente au cada cu hidromasaj.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 6 ani cu mic dejun inclus.

CONDIȚII ȘI TARIFE DE CAZARE PENTRU COPII CU MIC DEJUN/NOAPTE

GRUPĂ
VÂRSTĂ
PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
6 – 14 ANI 50 LEI
> 14 ANI 123 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun se servește sub formă de bufet suedez. Mesele de prânz și cină se servesc a la carte – comandă din meniu din bugetul alocat camerei în cuantum de 500 lei/ cameră dublă/sejur de 5 nopți și 300 lei/camera
dublă/sejur de 3 nopți. Sejururile de 5 nopți includ excursie de socializare în regiune și cină festivă pentru 2
persoane.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces gratuit la piscina interioară a hotelului.