SINAIA – HOTEL NEW MONTANA****

Localizat în inima oraşului Sinaia, un mic resort de munte şi ski, New Montana Hotel este destinaţia ideală pentru recreere, oferind oaspeţilor săi o atmosferă plăcută, relaxantă şi servicii de calitate. Fiecare din cele 175 de camere şi apartamente ale hotelului oferă o privelişte spectaculoasă asupra Munţilor Carpaţi. Paturile confortabile asigură un somn odihnitor pe saltele de calitate cu lenjerii de bumbac atent selecţionate şi perne antialergice. Fiecare baie este dotată cu cadă, uscător de păr, produse cosmetice, halat de baie şi papuci. Clubul de sănătate New Montana are un spa echipat cu saună, sală de fitness, jacuzzi, piscină semiolimpică încălzită. Restaurantul Artemis din cadrul hotelului oferă o selecţie variată de preparate din bucătăria tradiţional românească dar şi din cea internaţională.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00.
Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 7 ani.
Tariful de cazare include şi micul dejun sub formă de buffet suedez.

TARIFE EXTRA CAZARE/NOAPTE CU MIC DEJUN

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
7 – 12 ANI 60 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun se serveşte sub formă de bufet sudez şi este inclus în tariful de cazare. Mesele de prânz şi cină se servesc a la carte – comandă din meniu în baza bugetului alocat în cuantum de 700 lei/ camera dublă.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces gratuit la Clubul de Sănătate: saună, sală de fitness, jacuzzi, piscină semiolimpică încălzită.