PREDEAL – HOTEL CARMEN****/***

Situat în centrul oraşului Predeal, hotelul Carmen oferă acces gratuit la centrul spa ce include: o piscină cu un spaţiu generos şi cu apă încălzită, destinată relaxării, sportului şi sănătăţii, un jacuzzi care creează o atmosferă intimă şi relaxantă, combinând beneficiile apei calde cu jeturile de apă, o saună uscată unde aromele îmbie simţurile. Zona de fitness dedicată iubitorilor de mişcare, aduce un plus de valoare SPA-ului.Cabinete de terapii, unde un meniu special pregătit pentru oaspeţii noştri, oferă proceduri de relaxare, antistress, detoxifiere şi repunere în formă. Tot aici găsiţi felurite tipuri de masaje, împachetări şi tratamente corporale, toate cu ingrediente de marcă.
Camerele sunt dotate cu: minibar, seif, uscător de păr, TV LED diagonala 82 cm, televiziune prin cablu, telefon, internet WI-FI, cosmetice, papuci şi halat de baie.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 6 ani cu mic dejun inclus.

CONDIȚII ȘI TARIFE DE CAZARE PENTRU COPII CU MIC DEJUN/NOAPTE

GRUPĂ
VÂRSTĂ
PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
6 – 13 ANI 35 LEI
> 13 ANI 90 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun se servește sub formă de bufet suedez. Mesele de prânz și cină se servesc a la carte – comandă din meniu din bugetul alocat camerei în cuantum de 600 lei/ cameră dublă/sejur de 5 nopți și 300 lei/cameradublă/sejur de 3 nopți.
Sejururile de 5 nopți includ excursie de socializare în regiune și cină festivă pentru 2 persoane.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces gratuit la zona SPA – piscină cu apă încălzită, jacuzzi, saună, sală de fitness.