POIANA BRAȘOV, HOTEL ESCALADE***

Hotelul Escalade se află în Poiana Braşov, la doar 100 de metri de pârtiile de schi şi de patinoar. Hotelul pune la dispoziţie un centru spa care include o piscină interioară şi saună.
Hotelul are un bar de zi şi un restaurant care serveşte diverse preparate locale româneşti, dar şi mâncăruri internaţionale. Spatiile de cazare sunt modern amenajate, iar balcoanele oferă o privelişte deosebită asupra pădurilor si munţilor ce le înconjoară.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 7 ani cu mic dejun inclus sub formă de bufet suedez.

TARIFE EXTRA CAZARE/NOAPTE CU MIC DEJUN

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ FĂRĂ PAT SUP. PREȚ CU PAT SUP.
>7 ANI   55 LEI

SERVICII MASĂ
Prânzul şi cina se servesc a la carte – comandă din meniu din bugetul alocat la cameră în cuantum de 700 lei/ camera dublă în cazul pachetelor de 5 nopți și 900 lei/camera dublă în cazul pachetelor de 6 nopți. Cina festivă și prânzul din excursie se servesc set – meniu.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces gratuit la piscină interioară, saună, jacuzzi, centru fitness, loc de joacă pentru copii.