PĂLTINIȘ – HOHE RINNE PĂLTINIȘ HOTEL & SPA**** / ***

Beneficiind de o locație liniștită în centrul istoric al oraşului Păltiniș, a doua stațiune montană ca mărime din România, hotelul în stil alpin Hohe Rinne Păltiniş Hotel & Spa oferă acces gratuit la un centru spa cu piscină interioară, cadă cu hidromasaj, saune, peșteră de sare și sală de fitness. Wi-Fi gratuit este, de asemenea, disponibil. Clădirea datează din anul 1894 și a fost complet renovată în 2012. Camerele și suitele de la
Hohe Rinne Păltiniș sunt moderne și confortabile, fiecare având minibar, TV prin satelit şi prin cablu și o baie privată. Restaurantul Conradt and Gutt Café oferă o ambianţă rustică, cu ziduri de piatră și mobilier din lemn, și servește preparate din bucătăria românească și internațională.
Copiii se pot distra în clubul modern pentru copii. Biciclete montane pentru toate vârstele sunt disponibile pentru închiriere, iar de la hotel pornesc multe trasee de drumeții prin munții din jur. Hohe Rinne Păltiniș este situat la 200 de metri de telescaunul principal, la 3 km de pârtiile de schi Arena Platos şi la 8 km de Arka Adventure Park. Hotelul oferă transfer gratuit la toate aceste locații. Orașul Sibiu este la 30 km.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de 6 ani cu mic dejun inclus.

CONDIȚII ȘI TARIFE DE CAZARE PENTRU COPII CU MIC DEJUN/NOAPTE

GRUPĂ
VÂRSTĂ
PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
> 7 ANI 38 LEI 75 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun se servește sub formă de bufet suedez. Mesele de prânz și cină se servesc a la carte – comandă din meniu din bugetul alocat camerei în cuantum de 300 lei/ cameră dublă/sejur de 3 nopți.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces gratuit nelimitat la Hohe Rinne Spa – piscină, jacuzii, saune, salină, sală fitness Acces gratuit nelimitat la Rainbow Kids Club și la clubul de biliard. Transfer gratuit la Arka Park, Arena Platoș