MAMAIA – HOTEL ZENITH****

HOTEL ZENITH (FOSTUL GOLDEN TULIP), este situat în zona de nord a staţiunii Mamaia cu un amplasament de excepţie la numai câţiva metri de Marea Neagră. Recomandat persoanelor care doresc să se bucure de frumuseţea staţiunii Mamaia departe de freamătul specific acesteia, într-o oază de linişte şi relaxare. Hotelul Zenith Mamaia pune la dispoziţia oaspeţilor săi camere standard, cu aer condiţionat cu balcon, o piscina exterioara cu 60 de locuri, plajă cu nisip cu 300 de sezlonguri, restaurant cu terasă cu vedere spre mare, un bar cu terasă şi cel mai mare si modern Centru de Conferinţe şi Evenimente de pe intreg litoralul Românesc.
CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 18.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00.
**Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate (inclusiv pentru copii) şi a completării fişei de turist la recepţie.
Camerele duble standard pot acomoda 2 adulţi şi un copil cu vârsta maximă de 4 ani.
Camerele duble junior pot acomoda 2 adulţi şi un copil cu vârsta maximă de 8 ani.
Camerele duble family pot acomoda 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta maximă de 14 ani. De asemenea în camerele de acest tip se pot caza şi familiile cu 1 copil în vârstă de maxim 14 ani.

Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea în camera standard a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 4 ani care are incluse toate mesele.

TARIFE EXTRA CAZARE CU MIC DEJUN INCLUS/SEJUR 6 NOPȚI

PERIOADĂ JUNIOR
Vedere Mare
JUNIOR
Standard
DUBLA
Vedere Mare
FAMILY
26.06 – 02.07
21.08 – 04.09
420 LEI 180 LEI 240LEI 540 LEI
03.07 – 20.08 780 LEI 180 LEI 600 LEI 540 LEI
TARIFE EXTRA MESE BUFET SUEDEZ/SEJUR 6 NOPȚI/COPIL

GRUPA DE VARSTĂ TARIF
4 – 10 ANI 360 LEI
10 – 14 ANI 540 LEI

Pentru identificarea tarifului de cazare pentru copii se calculează diferența de cazare din tabelul 1 la care se adaugă costul pentru servirea meselor tip bufet suede din tabelul 2. Hotelul nu acceptă cazarea copilului fără achiziția serviciilor de masă.

SERVICII MASĂ
Toate mesele – mic dejun, dejun şi cină – se servesc în sistem bufet suedez. Pentru prânz şi cină sistemul de bufet suedez presupune 2 variante supă/ciorbă/dejun, 4-5 variante aperitive/cină, 4-5 tipuri salate, 4-5 tipuri preparate principale, 3-4 tipuri garnituri, 2 variante desert, 2 băuturi/adult si 1 băutura/copil plătitor la alegere: apă plată/minerală, suc sau bere (exclusiv adulţi).
Tariful din ofertă este valabil pentru accesul la bufetul suedez a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 4 ani.

SERVICII SUPLIMENTARE
Lectoform Travel asigură gratuit şezlonguri pe plajă pentru 2 persoane/cameră pentru perioada desfăşurării cursurilor cu excepţia primei şi ultimei zile. Parcare gratuită în limita locurilor disponibile situată în spatele hotelului. Parcarea din faţa hotelului este contra cost şi nu face parte din facilităţile oferite cu titlu de gratuitate
clienţilor hotelului.