MAMAIA – HOTEL SIRET***

Aflat la doar 50 de metri de plaja din Mamaia, hotelul Siret oferă un restaurant cu terasă de vară, precum şi camere cu balcon. Conexiunea Wi-Fi este gratuită în toată proprietatea. Fiecare cameră a hotelului Siret are TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar şi o baie cu duş şi articole de toaletă gratuite. Unele camere sunt dotate cu aer condiţionat. Micul dejun este servit în fiecare dimineaţă, iar oaspeţii pot lua masa în restaurantul hotelului. Se asigură servicii de cazare și masă pentru cursurile care se derulează la Hotel Zenith, situat la 5 minute distanta.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 18.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00.
Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta de maxim 7 ani fără pat suplimentar. Tariful de cazare include şi micul dejun.


TARIFE EXTRA CAZARE CU MIC DEJUN

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ PACHET 6 NOPȚI
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ PACHET 6 NOPȚI
PAT SUP.
1 COPIL 7 – 10 ANI 90 LEI
AL 2-LEA COPIL 7 – 10 ANI 300 LEI
10 – 16 ANI 300 LEI
> 16 ANI SE CAZEAZĂ ÎN APARTAMENT

SERVICII MASĂ
Micul dejun se serveşte sub formă de bufet suedez. Dejunul şi cina se servesc a la carte – comandă din meniu din bugetul alocat în valoare de 1.200 lei/camera dublă.

SERVICII SUPLIMENTARE
LectoForm Travel asigură gratuit şezlonguri pe plajă pentru 2 persoane/cameră pentru perioada desfăşurării cursurilor cu excepţia primei şi ultimei zile.