MAMAIA – HOTEL RIVIERA***

Hotelul Riviera este cel mai înalt hotel din stațiunea Mamaia, având 14 etaje, cu o panoramă deosebită asupra lacului Siutghiol și a Mării Negre, fiind situat la 20 m de plajă. Camerele oferă TV prin cablu, sistem automat de climatizare și balco dotat cu măsuță și 2 scaune. Unele camere au și vedere la mare.
Băile proprii sunt dotate cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.
Hotelul Riviera are recepție cu program nonstop, terasă și bar.
Alte facilități includ camera de bagaje, precum și parcare gratuită.
Cursurile se desfășoară în sala de conferințe a hotelului și dispune de toate echipamentele necesare bunei derulări a programelor de curs.

CAZARE
Cazare în camere duble standard cu vedere laterală la mare în cadrul Hotelului Riviera***, Mamaia pe durata a 6 nopți în perioadele menționate în ofertă pentru 2 adulți și un copil de maxim 5 ani cu mic dejun inclus – bufet suedez. Prima noapte de cazare este prima zi alocată cursului. Exemplu: Pentru un curs programat in perioada 17 – 23 iulie 2017, prima noapte de cazare inclusă în pachet este cea de 17 iulie si ultima este cea de 22 iulie.
Cazarea se face de la orele 18.00 iar decazarea până a orele 12.00.

TARIFE EXTRA CAZARE COPII

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
0 – 5 ANI 0 LEI – LEI
5 – 10 ANI 120 LEI – LEI
>10 ANI – LEI 900 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun se servește sub formă de bufet suedez. Mesele de prânz și cină se servesc a la carte in cadrul restaurantului SAGO by Scărlătescu.
Bugetul pentru servirea meselor este de 1.200 lei/camera dublă/sejur.

SERVICII SUPLIMENTARE
Loc de joacă pentru copii în interior și exterior.