MAMAIA – HOTEL IAKI****

Hotel Iaki Mamaia 4 stele este unul dintre cele mai importante hoteluri de pe litoralul romanesc, datorita traditiei si istoriei sale indelungate si a serviciilor de calitate oferite in prezent. Inaugurat in anul 1959 sub numele de Yalta si apoi purtand numele de Hotel Bucuresti, Hotel Iaki este cel mai vechi hotel din Mamaia, un loc frecventat
de-a lungul istoriei de personalitatile vremii. In anul 1999 Hotel Bucuresti isi schimba proprietarul, fiind cumparat de marele fotbalist Gheorghe Hagi. Dupa renovare, Hotel Iaki isi redeschide portile si isi regaseste gloria, redevenind unul dintre hotelurile emblematice de pe litoralul nostru. Hotel Iaki este situat in centrul statiunii Mamaia, la doar 10 metri de plaja, si se invecineaza cu hotelurile Venus, Riviera si Mamaia. Zona Cazino, cu numeroase magazine si restaurante, precum si Telegondola, se afla la 5 minute de mers pe jos, iar Aqua Magic si Satul de vacanta, la 30 de minute de mers pe jos.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 18.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00.
**Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate (inclusiv pentru copii) şi a completării fişei de turist la recepţie. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 3 ani fără pat suplimentar.

TARIFE EXTRA CAZARE CU DEMIPENSIUNE

GRUPĂ VÂRSTĂ TARIF 6 NOPȚI FĂRĂ
PAT SUP.
TARIF 6 NOPȚI CU PAT
SUP.
>3 ANI 720 LEI

SERVICII MASĂ
Mesele de mic dejun și dejun se servesc în sistem bufet suedez , cina se serveste a la carte (comandă din meniu) din bugetul alocat în valoare de 900 lei/camera dublă.

SERVICII SUPLIMENTARE
LectoForm Travel asigură gratuit şezlonguri pe plaja hotelului pentru 2 persoane/cameră pentru perioada desfăşurării cursurilor cu excepţia primei şi ultimei zile.