MAMAIA – HOTEL BUENO***

Hotel deschis în vara anului 2010, situat în partea de nord a staţiunii Mamaia, la 5 metri de plajă şi de Marea Neagră, în imediata apropiere a hotelului Zenith (fostul Golden Tulip). Camerele hotelului sunt spaţioase şi mobilate modern şi dispun de aer condiţionat şi Wi-Fi gratuit. Acestea au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, plase de țânțari și balcoane. Fiecare cameră include minibar, seif și birou
Hotel Bueno nu dispune de sală de conferinţă. Toate cursurile se vor derula la hotel Zenith (fostul Golden Tulip) situat la 50 metri distanţă de hotel Bueno.
CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 18.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00.
**Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate (inclusiv pentru copii) şi a completării fişei de turist la recepţie.

Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 8 ani fără pat suplimentar. Tariful de cazare nu include şi micul dejun.

TARIFE EXTRA CAZARE/NOAPTE

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ PER NOAPTE
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ PER NOAPTE CU
PAT SUP.
8 – 14 ANI 38 LEI
14 – 18 ANI 70 LEI
> 18 ANI 120 LEI

SERVICII MASĂ
Toate mesele – mic dejun, dejun şi cină, se servesc a la carte – comandă din meniu din bugetul alocat în valoare de 1.200 lei/camera dublă pentru sejururile din perioada 27 aprilie – 02 mai 2017 și 31 mai – 5 iunie 2017 si 1.400 lei/camera dublă pentru celelalte perioade.

SERVICII SUPLIMENTARE
LectoForm Travel asigură gratuit şezlonguri pe plaja hotelului Bueno pentru 2 persoane/cameră pentru perioada desfăşurării cursurilor cu excepţia primei şi ultimei zile.