EFORIE NORD – HOTEL VIS***

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Situat în Eforie Nord, pe malul lacului Belona şi la 100 de metri de plaja cu nisip, hotelul Vis oferă camere cu aer condiţionat, balcon şi acces la internet Wi-Fi, precum şi un bar cu terasă.
Toate camerele sunt foarte spatioase circa 24-25 mp, dotate si utilate modern cu mobila noua si moderna, camerele au vedere la mare sau la lac, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi o baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Oaspeţii pot pescui în lacul Belona sau pot face împachetări cu nămol lângă lacul Techirghiol din apropiere. De asemenea, hotelul Vis oferă un loc de joacă pentru copii şi parcare privată gratuită. Cel mai apropiat restaurant este la 100 de metri, iar promenada de lângă mare, cu multe magazine şi baruri, este la câţiva paşi. Gara din Eforie Nord este la 150 de metri, iar cea mai apropiată staţie de autobuz se află la mai puţin de 300 de metri. Hotelul Vis nu dispune de sală de conferinţă.
Toate cursurile se vor derula la hotel Europa situat la 400 metri distanţă de hotel Vis.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 11.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea în camera standard a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 7 ani cu mic dejun inclus.

CONDIȚII ȘI TARIFE DE CAZARE PENTRU COPII CU MIC DEJUN INCLUS

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ PACHET SEJUR
CU PAT SUP.
PREȚ PACHET SEJUR
CU O CANAPEA SUP.
2 COPII < 7 ANI 420 LEI
1 COPIL > 7 ANI 570 LEI
2 COPII > 7 ANI 960 LEI

SERVICII MASĂ
Dejunul și cina se servesc din contul alocat camerei în cuantum de 700 lei/camera dublă/sejur in cadrul Restaurantului Coralis.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces la facilitățile hotelului: internet wireless, loc de joacă pentru copii şi parcare privată gratuită.