EFORIE NORD – HOTEL EUROPA****

Hotel Europa este poate cel mai frumos hotel de pe litoralul romanesc, construit după un concept arhitectural deosebit, un hotel care oferă oaspeţilor săi servicii complete, de la cele de cazare şi masă, la cele de relaxare şi distracţie. Interioarele spaţioase sunt amenajate elegant şi confortabil, iar personalul calificat la standarde internaţionale se află la dispoziția turiştilor în permanenţă.

Hotelul este înconjurat de un parc de 30.000 mp, o oază de linişte şi armonie. Hotel Europa deţine, pe langa spaţiile de cazare, mai multe restaurante si terase, un centru de sanatate cunoscut in toata Europa – Ana Aslan Health SPA, plajă privată, club pentru copii, piscină interioară şi exterioară, parcare subterană şi exterioară.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 18.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00.
**Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate (inclusiv pentru copii) şi a completării fişei de turist la recepţie.
Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea în camere standard a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 3 ani.

CONDIȚII ȘI TARIFE DE CAZARE PENTRU COPII CU PENSIUNE COMPLETĂ

PERIOADĂ GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ PACHET 6 NOPȚI
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ PACHET 6 NOPȚI
CU PAT SUP.
06 – 12 AUGUST 4 – 12 ANI 720 LEI 1200 LEI
13 – 18 ANI 1620 LEI
13 – 19 AUGUST 4 – 12 ANI 840 LEI 1320 LEI
13 – 18 ANI 1740 LEI

SERVICII MASĂ
Toate mesele – mic dejun, dejun şi cină – se servesc în sistem bufet suedez. Pentru prânz şi cină sistemul de bufet suedez presupune 2 variante supă/ciorbă/dejun, 4-5 variante aperitive/cină, 4-5 tipuri salate, 4-5 tipuri preparate principale, 3-4 tipuri garnituri, 2 variante desert, 0,5 l apă/persoană.
Tariful din ofertă este valabil pentru accesul la bufetul suedez a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 3 ani.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces piscină exterioară, loc de joacă pentru copii,piscină interioară. 2 Şezlonguri/ cameră/ sejur incluse pe plaja privată a hotelului şi/sau la pisicina hotelului.