EFORIE NORD – HOTEL AQVATONIC***

Beneficiind de o poziție de excepție, în nordul stațiunii Eforie Nord, chiar pe malul Mării Negre și de o arhitectură contemporană ce oferă fiecărei camere de l etajele superioare ale hotelului vederi panoramice către plaja din Eforie Nord, Portul Constanța, Aqvatonic Hotel Steaua de Mare a fost renovat în intregime și reintrodus în circuitul turistic începând din vara 2016.
Camerele recent renovate și decorate elegant într-un stil contemporan minimalist au sistem de încălzire, LCD TV, espressor de cafea, aer condiționat, cutie de valori și racitor de vinuri sau minibar, baie proprie dotată cu cabină de duș , uscător de păr și articole de toaletă gratuite.
Cursurile se desfășoară în sala de conferințe a hotelului și dispune de toate echipamentele necesare bunei derulări a programelor de curs.

CAZARE
Cazare în camere de 3* în cadrul Hotelului Aqvatonic, Eforie Nord pe durata a 6 nopți în perioadele menționate în ofertă pentru 2 adulți și un copil de maxim 4 ani cu pensiune completă.
Prima noapte de cazare este prima zi alocată cursului.
Exemplu: Pentru un curs programat in perioada 17 – 23 iulie 2017, prima noapte de cazare inclusă în pachet este cea de 17 iulie si ultima este cea de 22 iulie.

TARIFE EXTRA CAZARE COPII

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ CU BUFET/SET MENIU
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ CU BUFET/SET MENIU
ȘI PAT SUP.
0 – 4 ANI 0 LEI – LEI
5 – 7 ANI 375 LEI – LEI
8 – 13 ANI 570 LEI – LEI
> 13 ANI 1280 LEI – LEI

SERVICII MASĂ
Toate mesele se servesc sub formă de bufet suedez. În cadrul meselor de prânz și cină sunt incluse băuturi răcoritoare: apă și sucuri. In cazul in care hotelul are un grad de ocupare mai mic de 50% mesele se servesc sub formă de set meniu din 3-4 variante disponibile.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces la bazinul acoperit din cadrul Aqvatonic Balneo Spa – cel mai modern balneo spa de pe litoralul românesc, ce include 16 zone specifice de masaj acval și subacval, salină cu sare Himalaya, baie cu aburi, saune uscate și cu infraroșii.
Acces la Gradinița Căsuța cu Povești și spectacolele din cadrul acesteia (deschisă în perioada iulie – august).
Acces gratuit la locurile de joacă exterioare. Acces gratuit la biciclete în limita disponibilității.