DELTA DUNĂRII (MURIGHIOL) – HOTEL PUFLENE****

Hotel Puflene Resort 4 stele este situat pe malul Lacului Murighiol, intr-un decor natural deosebit. Accesul se face cu autoturismul propriu.
Complexul turistic se desfășoară pe o suprafață totală de 10 ha, ceea ce asigură turiștilor cazați nu doar odihnă și relaxare ci și posibilități multiple de petrecere a timpului. Astfel, Hotel Puflene are in dotare piscină acoperită și in aer liber, loc de joaca pentru copii, restaurant cu terasa, salon de infrumusețare, bar, pizzerie, tenenuri de sport, sală de fitness .
Totodată, de aici se pot face plimbări cu hidrobiciclete pe lac pentru observarea și admirarea florei și faunei sau excursii cu ambarcațiuni în Delta Dunării.
Ca si spații de cazare, complex Puflene este format din 16 vile și un hotel cu 2 corpuri de clădire.

CAZARE Preluarea camerelor se face începând cu orele 16.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 6,99 ani ăn regim all inclusive.

CONDIȚII ȘI TARIFE DE CAZARE PENTRU COPII TARIF/NOAPTE CU PENSIUNE COMPLETA

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
TRIPLĂ APARTAMENT
0 – 6.99 ANI GRATUIT
7 – 13.99 ANI 170 LEI
> 14 ANI 290 LEI

SERVICII MASĂ
All inclusive – Bufet suedez structurat in 3 mese principale mic dejun: 08.00 -10.00, prânz: 13.00 -15.00 și cină 19.30 – 22.00.
Bufet de băuturi alcoolice și non-alcoolice pe durata meselor de prânz și cină (bere, băuturi alcoolice tradiționale, băuturi carbogazoase, sucuri naturale, cafea, ceai, apă plată/minerală.

SERVICII SUPLIMENTARE
Prosop și șezlong la piscină Parcare
Biliard, tenis de masa,teren sport pe timp de zi (fotbal,baschet,tenis,volei).
Pescuit în Lacul Murighiol