DELTA DUNĂRII – HOTEL NEW EGRETA****

New Hotel Egreta, situat în Dunăvăţu de Jos, este accesibil cu autoturismul (45 km de Tulcea). Cladirea hotelului a fost contruită în anul 2002 şi complexul a fost ulterior extins şi modernizat în anul 2012. În prezent, pe lânga spaţiile de cazare, New Hotel Egreta pune la dispoziţia turiştilor mai multe dotări pentru recreere şi relaxare: restaurant cu terasa, gradină amenajată, piscină cu şezlonguri şi umbrele, loc de joacă pentru copii, teren de sport, sala de jocuri cu masă de biliard, bowling, darts şi tenis de masă.
Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, minibar, televizor, vedere spre gradina, halate de baie, internet wireless.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi
a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 7 ani cu mic dejun inclus sub formă de bufet suedez.

TARIFE EXTRA CAZARE CU MIC DEJUN INCLUS /NOAPTE

GRUPĂ VÂRSTĂ DUBLĂ STD
FĂRĂ PAT SUP.
DUBLĂ
EXECUTIV
TRIPLĂ APARTAMENT
7 – 14 ANI 35 LEI 55 LEI 80 LEI 95 LEI
>14 ANI 55 LEI 80 LEI 95 LEI

SERVICII MASĂ
Prânzul şi cina se servesc a la carte – comandă din meniu din bugetul alocat la cameră : 800 lei/ sejur/ cameră dublă.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces gratuit la piscină exterioară, wifi gratuit, parcare gratuită.