COSTINEȘTI – HOTEL VOX MARIS GRAND RESORT***,

Construit pe o suprafață de 7 hectare, Vox Maris Grand Resort este situat în inima stațiunii Costinești, la numai câțiva metri de mare. Vox Maris Grand Resort oferă restaurant, bar, piscine în aer liber, disco, teren de tenis, tenis de masă, bowling, biliard, centru fitness, wi-fi și parcare.
Camerele sunt decorate și gândite astfel încât oaspeții să se bucure de o atmosferă elegantă într-o oază de verdeață. Fiecare cameră a resortului dispune de televizor LCD, frigider, aer condiționat și telefon.
Cursurile se desfășoară în centrul de conferințe al resortului care dispune de toate echipamentele necesare bunei derulări a programelor de curs.

CAZARE
Cazare în camere de 3* din cadrul Vox Maris Grand Resort pe durata a 6 nopți în perioadele menționate în ofertă pentru 2 adulți și un copil de maxim 4 ani cu mic dejun inclus – bufet suedez. Prima noapte de cazare este prima zi alocată cursului.
Exemplu: Pentru un curs programat in perioada 16 – 22 iulie 2017, prima noapte de cazare inclusă în pachet este cea de 16 iulie si ultima este cea de 21 iulie.

TARIFE EXTRA CAZARE COPII

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
0 – 4 ANI 0 LEI 240 LEI
4 – 7 ANI 120 LEI 360 LEI
7 – 12 ANI 180 LEI 420 LEI
12 – 18 ANI 600 LEI

SERVICII MASĂ
Mesele de prânz și cină se servesc a la carte la unul dintre cele 2 restaurante ale hotelului. Bugetul pentru servirea meselor este de 900 lei/camera dublă/sejur. Contul de masă alocat camerei se poate folosi și la barul hotelului.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces la piscină, șezlonguri la piscină, biliard, bowling, sală fitness, teren fotbal și teren de tenis, loc de joaca pentru copii, parcare și wi-fi.