BORȘA, MARAMUREȘ – HOTEL NORD****/***

Hotel Nord reprezintă noul reper al ospitalității din zona Maramureșului. După cum îi spune și numele, nordul trimite la acest tărâm dăruit cu frumuseți naturale și cu oameni vrednici. Nordul mai semnifică și spiritul de orientare, noblețe și caracter puternic.
Hotelul este construit la cele mai exigente standarde occidentale. Hotel Nord este un loc al relaxării, al petrecerii plăcute a timpului, a concediilor și vacanțelor. Munții Rodnei, cu Masivul Pietrosu Rodnei (2303 m) străjuiește zona, impunând solemnitate și puritate. Ceva din această atmosferă ne-a inspirat, pentru a construi un loc unic în Maramureș, un spațiu primitor în care să se nască experiențe și amintiri plăcute.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 4 ani cu mic dejun inclus.

CONDIȚII ȘI TARIFE DE CAZARE PENTRU COPII CU MIC DEJUN/NOAPTE

GRUPĂ
VÂRSTĂ
PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
> 4 ANI 35 LEI 75 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun se servește sub formă de bufet suedez. Mesele de prânz și cină se servesc a la carte – comandă din meniu din bugetul alocat camerei în cuantum de 300 lei/ cameră dublă/sejur de 3 nopți .