BĂILE TUȘNAD – HOTEL 03ZONE***

Hotelul O3zone este situat în stațiunea Băile Tușnad, stațiune de renume internațional atât prin efectele terapeutice ale bolilor cardiovasculare cât și prin cadrul natural extraordinar și aerul ozonat. Stațiunea este situată în centrul țării, la 30 km de Sfântu Gheorghe, la 60 km de Brașov și la 30 km de Miercurea Ciuc, pe versantul vestic al masivului vulcanic Ciomad, în apropierea Lacului Sfânta Ana. O zonă perfectă pentru un weekend liniștit și relaxant la munte.
Hotelul O3Zone oferă o piscină interioară şi un centru spa, fiind situat în centrul staţiunii Băile Tuşnad. Restaurantul hotelului serveşte mâncăruri locale şi internaţionale, iar oaspeţii pot savura diverse băuturi la cele 2 baruri.
Toate camerele hotelului O3Zone sunt dotate standard cu TV LCD şi minibar. Băile private au duş, halate şi articole de toaletă gratuite.
Hotelul oferă o sală de fitness, 2 saune şi diverse tratamente de masaj şi wellness, la un cost suplimentar.
Lacul Ciucaş se află la mai puţin de 3 minute de mers pe jos de proprietate. Pârtiile din zona de schi Tuşnad sunt la 1 km. Gara locală este la 500 de metri de O3Zone.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 6 ani cu mic dejun inclus.

CONDIȚII ȘI TARIFE DE CAZARE PENTRU COPII CU MIC DEJUN /NOAPTE

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
6 – 14 ANI 25 LEI 60 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun se servește sub formă de bufet suedez.
Mesele de prânz și cină se servesc a la carte – comandă din meniu din bugetul alocat camerei în cuantum de 500 lei/ cameră dublă/sejur de 5 nopți. Pachetele de 5 nopți includ excursie de socializare în regiune si cină festivă pentru 2 persoane. Pachetele de 3 nopți au alocat un buget de 300 lei pentru servirea meselor de prânz si cină.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces gratuit la piscină, jacuzzi, saună umedă și uscată, dușuri emoționale, sală de fitness.