BĂILE GOVORA – HOTEL PALACE****/***

Arhitectura eclectică cu influențe de art nouveau și elemente de inspirație neoromânească, transformă primul hotel cu bază de tratament din România într-un monument istoric. Hotelul este construit de arhitectul francez Ernest Doneaud, împreună cu inginerii Brătescu și Pukliky, din 1911 până în anul 1914. Cele 365 de goluri în ziduri ale clădirii simbolizează zilele unui an întreg, iar poziția de Est – Vest a hotelului, permit soarelui să lumineze fiecare cameră din hotel într-o zi.

Vă invităm să vă bucurați de toate facilitățile hotelului printre care se numără 132 de spații de cazare, restaurant a la carte, bar de zi, terasă, săli de conferință, magazin gen boutique cu artizanat hand-made, un centru Balneo pentru afecțiuni respiratorii și reumatismale, centru de Cardiologie, și nu în ultimul rând un nou CENTRU SPA pentru o experiență completă. Întregul proces de cură balneară este foarte atent supravegheat de întreg personalul medical format din medici, asistenți generaliști, asistenți balneofizioterapeuți, kinetoterapeuți și maseori.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 4 ani cu mic dejun inclus.

CONDIȚII ȘI TARIFE DE CAZARE PENTRU COPII CU MIC DEJUN /NOAPTE

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
4 – 7 ANI 30 LEI
7 – 14 ANI 70 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun se servește sub formă de bufet suedez.
Mesele de prânz și cină se servesc set meniu sau bufet suedez în funcție de mărimea grupului de cursanți.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces gratuit la piscină, jacuzzi, saună umedă și uscată, dușuri emoționale, sală de fitness.