BĂILE FELIX – HOTEL PRESIDENT****/***

Cu o experiență de peste 14 ani, Hotelul President vă pune la dispoziție 104 de camere, din care 6 sunt apartamente. 56 de camere si 4 apartamente sunt situate în aripa nouă a complexului finalizată în luna iunie 2011 într-un cadru modern și elegant. 81 dintre camere dispun de balcoane orientate fie spre pădure, fie spre curtea complexului.
Hotelul serveşte un mic dejun tip bufet. Restaurantul asigură preparate din bucătăria internaţională şi are o terasă de vară tradiţională.
Centrul spa al hotelului President are cadă cu hidromasaj, saună şi baie turcească. Atât piscina în aer liber, cât şi cea acoperită sunt aprovizionate cu apă termală. La cerere, sunt disponibile masaje şi alte tratamente.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 16.00. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 4 ani cu mic dejun și pensiune completă.

CONDIȚII ȘI TARIFE DE CAZARE PENTRU COPII CU PENSIUNE COMPLETĂ/NOAPTE

GRUPĂ
VÂRSTĂ
PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
0 – 4 ANI GRATUIT
4 – 14 ANI 80 LEI 140 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun se servește sub formă de bufet suedez. Mesele de prânz și cină se servesc bufet suedez in cadrul restaurantului și sunt incluse pentru 2 persoane și un copil de maxim 4 ani. Pachetele de 5 și 6 nopți includ si cină
festivă pentru 2 persoane. Pachetele cu excursie externă includ transport cu autocarul, cazare și demipensiune
pentru 2 persoane.

SERVICII SUPLIMENTARE:
Acces gratuit la piscină interioară/exterioară cu apă termală, saună, jacuzzi, baza sportivă, parcare interioară și exterioară păzită, internet wireless, o zi de gratuitate la Aquaparc President.