BĂILE FELIX – HOTEL HYPERION***

Hotel Hyperion este o unitate nouă de cazare din Băile Felix, aflată în imediată apropiere de Aqua Park President. Proprietatea oferă o zonă de wellness (cu piscină interioară cu apă termală),bază de tratament, restaurant, sală de conferințe și parcare privata. Hotelul pune la dispoziție o recepție cu program non-stop și un serviciu gratuit de transfer de la/la aeroport (la cerere). Fiecare cameră oferă aer condiționat, internet gratuit prin cablu, TV cu ecran plat și canale prin cablu, mini-frigider, baie cu cabină de duș și articole de toaletă gratuite.
Cursurile se desfășoară în sala de conferințe a hotelului și dispune de toate echipamentele necesare bunei derulări a programelor de curs.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 14.00. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 12.00. Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 7 ani cu mic dejun inclus.
Prima noapte de cazare este prima zi alocată cursului. Exemplu: Pentru un curs programat in perioada 30 aprilie – 06 mai 2017, prima noapte de cazare inclusă în pachet este cea de 30 aprilie si ultima este cea de 5 mai.

TARIFE EXTRA CAZARE/NOAPTE CU MIC DEJUN

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
0 – 7 ANI 0 LEI 25 LEI
7 – 14 ANI 10 LEI 35 LEI
14 – 18 ANI 20 LEI 45 LEI

SERVICII MASĂ
Micul dejun se servește sub formă de bufet suedez.
Mesele de prânz și cină se servesc a la carte in cadrul restaurantului. Bugetul pentru servirea meselor este de 800 lei/cameră pentru sejururile de 5 nopți și 900 lei/cameră pentru sejururile de 6 nopți.

SERVICII EXTRA INCLUSE ÎN PACHET:
Acces gratuit la spa-ul hotelului: piscină interioară cu apă termală, jacuzzi cu apă termală.