BĂILE 1 MAI – HOTEL PERLA***

Hotel cu tradiţie situat în staţiunea Băile 1 Mai situat la o distanţă de aproximativ 6 km de staţiunea Băile Felix, ambele renumite pentru apele termale cu efect terapeutic.
Hotelul oferă camere spaţioase, mobilate confortabil şi dispunând de toat facilităţile unui hotel de 3*( minibar, radio cu ceas, telefon cu linie naţională şi internaţională, televiziune prin cablu, internet wireless, cu loc sanitar сu cabină duş ,uscător de păr şi halate de baie.
Restaurantul se remarcă prin eleganţă şi stil şi oferă meniu rafinat din bucătăria tradiţională românească şi internaţională. Punctul forte al complexului hotelier este centrul de wellness şi SPA amenjat la cele mai înalte standarde şi cuprinde: 2 bazine interioare cu apă termală,2 jacuzzi interioare cu apă termală, 1 bazin semiolimpic exterior cu apă termală (25 metri lungime si 2 metri adancime) , 1 bazin exterior de dimensiuni normale cu apă termală, 1 bazin exterior pentru copii cu apă termală (0.5 metri), 1 saună turcească (baia de aburi), 1 saună finlandeză (sauna uscata), sală fitness, salină.
Cursurile se desfășoară în sala de conferințe a hotelului și dispune de toate echipamentele necesare bunei derulări a programelor de curs.

CAZARE
Preluarea camerelor se face începând cu orele 16.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate şi mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii până la ora 11.00.
Tariful din ofertă este valabil pentru cazarea a 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 6 ani. Tariful de cazare include şi micul dejun sub formă de bufet suedez.

TARIFE EXTRA CAZARE COPII

GRUPĂ VÂRSTĂ PREȚ
FĂRĂ PAT SUP.
PREȚ
CU PAT SUP.
0 – 6 ANI 0 LEI – LEI
6 – 14 ANI – LEI 240 LEI
> 14 ANI – LEI 540 LEI

SERVICII MASĂ
Dejunul şi cina se servesc a la carte – comandă din meniu din bugetul alocat în cuantum de 800 lei/camera dublă/sejur.

SERVICII SUPLIMENTARE
Acces gratuit la următoarele servicii: 2 bazine interioare cu apă termală, 2 jacuzzi interioare cu apă termală, 1 bazin semiolimpic exterior cu apă termală (25 metri lungime si 2 metri adancime) , 1 bazin exterior de dimensiuni normale cu apă termală, 1 bazin exterior pentru copii cu apă termală (0.5 metri), 1 saună turcească (baia de aburi), 1 saună finlandeză (sauna uscata), sală fitness, salină.